Bemutatkozás

Kik vagyunk?

A mozgás és az közös céljaink elérése iránt elhivatott, fiatal felnőttekből álló egyesület vagyunk. Alapító tagjainkat gyermekkori barátságok kötik össze és tudjuk, hogy együtt, közös erővel elérhetjük egyesületi céljainkat. Működési hatékonyságunk növelése érdekében 2019. januárjában döntöttünk úgy, hogy tevékenységünket szervezetten, egyesületi formában folytatjuk, így született meg a Bonitas In Motu Egyesület.

Mik a céljaink?

Mi már megtaláltuk a jóságot a mozgásban, és legfőbb célunk, hogy ezt a jóságot élmények és anyagi segítség formájában adhassuk tovább az arra rászoruló gyermekeknek.

Elhivatottak vagyunk a mozgással teli életmód iránt és hisszük, hogy ezzel az arra rászoruló gyermekek életét is jobbá tehetjük. Arra törekszünk, hogy a stresszel teli mindennapjainkban egy jótékonysági sportközösséget hozzunk létre, amely a beteg, illetve a hátrányos helyzetű gyermekek életét aktív, mozgással teli programokkal, sporteseményekkel tegye színesebbé, illetve mindennapjaikat anyagi segítséggel támogassa, tegye könnyebbé.

Hogyan tesszük mindezt?

Céljaink elérése érdekében jótékonysági sporteseményeket, programokat, egészségügyi, rendezvényeket, adománygyűjtési projekteket szervezünk, és más által szervezett hasonló rendezvényeken veszünk aktívan részt.

Az idei évben négy nagyobb, saját rendezvényt kívánunk megszervezni és számos sporteseményen is elindulunk az egyesület színeiben.

Hogyan tudsz segíteni?

Az egyesület működéséhez és a céljainak megvalósításához támogatókra és anyagi segítségre van szükségünk. Ennek megfelelően mind a tevékenységben történő aktív részvételre, mind pedig anyagi segítség nyújtására is lehetőséged (az egyesületnek pedig szüksége) van!

Lépj be az egyesületünkbe, vegyél részt Te is aktívan a céljaink megvalósításában! Gyere el gyűléseinkre, oszd meg ötleteidet, hogy közösen megvalósíthassuk azokat.

Amennyiben pedig anyagilag szeretnéd a rászoruló gyermekeket támogatni, úgy támogatásod összegét az alábbi számlaszámra várjuk:

Számlavezető:             Magnet Bank Zrt.

Számlaszám:                16200010-10093067

Számla tulajdonosa: Bonitas In Motu Egyesület

Köszönjük a figyelmet!

Ha szeretnél többet megtudni rólunk, programjainkról és jövőbeni terveinkről, illetve ha támogatni, segíteni kívánod egyesületünket, úgy elérhetőségeink bármelyikén fordulj Hozzánk bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük