Bemutatkozás

Kik vagyunk?

A mozgás és az közös céljaink elérése iránt elhivatott, fiatal felnőttekből álló egyesület vagyunk. Alapító tagjainkat gyermekkori barátságok kötik össze és tudjuk, hogy együtt, közös erővel elérhetjük egyesületi céljainkat. Működési hatékonyságunk növelése érdekében 2019. januárjában döntöttünk úgy, hogy tevékenységünket szervezetten, egyesületi formában folytatjuk, így született meg a Bonitas In Motu Egyesület.

Mik a céljaink?

Mi már megtaláltuk a jóságot a mozgásban, és legfőbb célunk, hogy ezt a jóságot élmények és anyagi segítség formájában adhassuk tovább az arra rászoruló gyermekeknek.

Elhivatottak vagyunk a mozgással teli életmód iránt és hisszük, hogy ezzel az arra rászoruló gyermekek életét is jobbá tehetjük. Arra törekszünk, hogy a stresszel teli mindennapjainkban egy jótékonysági sportközösséget hozzunk létre, amely a beteg, illetve a hátrányos helyzetű gyermekek életét aktív, mozgással teli programokkal, sporteseményekkel tegye színesebbé, illetve mindennapjaikat anyagi segítséggel támogassa, tegye könnyebbé.

Hogyan tesszük mindezt?

Céljaink elérése érdekében jótékonysági sporteseményeket, programokat, egészségügyi, rendezvényeket, adománygyűjtési projekteket szervezünk, és más által szervezett hasonló rendezvényeken veszünk aktívan részt.

Az idei évben négy nagyobb, saját rendezvényt kívánunk megszervezni és számos sporteseményen is elindulunk az egyesület színeiben.

Hogyan tudsz segíteni?

Az egyesület működéséhez és a céljainak megvalósításához támogatókra és anyagi segítségre van szükségünk. Ennek megfelelően mind a tevékenységben történő aktív részvételre, mind pedig anyagi segítség nyújtására is lehetőséged (az egyesületnek pedig szüksége) van!

Lépj be az egyesületünkbe, vegyél részt Te is aktívan a céljaink megvalósításában! Gyere el gyűléseinkre, oszd meg ötleteidet, hogy közösen megvalósíthassuk azokat.

Amennyiben pedig anyagilag szeretnéd a rászoruló gyermekeket támogatni, úgy támogatásod összegét az alábbi számlaszámra várjuk:

Számlavezető:             Magnet Bank Zrt.

Számlaszám:                16200010-10093067

Számla tulajdonosa: Bonitas In Motu Egyesület

Köszönjük a figyelmet!

Ha szeretnél többet megtudni rólunk, programjainkról és jövőbeni terveinkről, illetve ha támogatni, segíteni kívánod egyesületünket, úgy elérhetőségeink bármelyikén fordulj Hozzánk bizalommal!

Egy hozzászólás “Bemutatkozás” bejegyzéshez

1. Hey, It’s Mahmud here. Recently your website caught my attention while searching for similar domain names. After entering the website, It seems that your website is brand new or not complete yet. So I thought I should try to contact you by leaving a comment on your website. Because as a Freelancer, I provide WordPress-related services like Website Design & Development, Theme Customization, Speed Optimization, Website Migration, On-Page SEO Setup, Malware Removal services to my clients.
    .
    For safety reasons, you can hire me through Upwork Marketplace using Upwork Direct Contact. This is a great way to hire a freelancer, especially one you don’t know. Because It’s safe for both clients and freelancers. The biggest advantage of hiring me is that you have to pay much less than hiring a Agency. For the past 3 years, I have been providing services to various clients in our country. Currently I’m offering Freelance services to International clients. That’s why I’m trying to reach clients in various ways.
    .
    So let me know what kind of service you need. I will try my best to make you happy through the service. You can contact me by Email or Whatsapp if you want to know more details or call a meeting with me. You can also request a Free Consultation Service to find out what kind of improvements are needed for your websites. Thank you for your attention.
    Best regards,
    Mahmud Ghazni
    Web Design & Developer
    WhatsApp: +8801322311024